Pakettilähetykset

+35844 7008833

Tarjoamme luotettavia ja tehokkaita pakettilähetyspalveluita, jotka huolehtivat tärkeiden lähetyksiesi turvallisesta kuljetuksesta.

Paikallinen.
Luotettava.
Palveleva.

Pakettikuljetukset Oulun alueella!

Etsitkö luotettavaa ja nopeaa pakettikuljetuspalvelua Oulun alueella? Olemme täällä auttaaksemme! Tarjoamme niin yksityisille kuin yrityksille laadukkaita pakettikuljetuspalveluita, jotka vastaavat tarpeisiisi alueella.

Pakettikuljetuspalvelumme kattavat laajan toimitusalueen, joka ulottuu Oulun keskustasta lähikuntiin ja ympäröiviin alueisiin. Riippumatta siitä, tarvitsetko paketin toimitusta Oulun keskustaan, Limingan, Haukiputaan tai muille lähialueille, voimme huolehtia siitä puolestasi. Takaamme, että pakettisi saapuu perille turvallisesti ja ajallaan.

Suosittelemme ensisijaisesti tekemään lähetyksen aina ennakkoon kuljetuksen varmistamiseksi. Tämä antaa meille aikaa lomakkeen käsittelyjä varten ja välittämään tiedon kuljettajille.

Lähetys on tehtävä viimeistään kahta tuntia aikaisemmin lähtöaikaa. Kuljetuksen varmistamiseksi samalle päivälle olevat ilta- ja yö (20:00 – 08:00) tilaukset suositellaan tekemään päivällä 08:00 – 18:00 välisenä aikana!

Lähetyksen tekeminen

Tilatakseen kuljetuksen paketeille voit soittaa suoraan: +35844 7008833 tai vaihtoehtoisesti täyttämällä alla olevan lähetyslomakkeen.

Taksin tilaaminen on maksutonta!

Hinnasto

Paketti,- kirje- ja tavarakuljetukset hinta normaali taksin hinnaston mukaan. Isommat paketit, jotka tarvitsevat tila-autoa hinnoitellaan tilataksin hinnaston mukaan.

Voimme sopia myös kiinteän hinnan kuljetuksesta!

Hinta sisältyy 24% alv.

Tuote

Otamme kuljetukseen vain sellaisia tuotteita, jotka ovat kuljettajille mahdollisimman kevyitä nostaa. Paketit on oltava myös helposti siirrettävissä sekä eivät vahingoita kalustoamme.

Lähetyslomake

Värtön Taksi Oy