Liity joukkoomme

Oletko haaveilut taksinkuljettajan urasta? NYT sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus tarttua mahdollisuuteen ja liittyä motivoituneeseen työyhteisöön!

Kaikki automme ovat OTAXI:n välityksessä ja meillä on myös omia vakioasiakkaita alati kasvava joukko. Uudet kuljettajat perehdytetään kokeneiden kuljettajien toimesta. Meillä opastetaan koko ajan tarpeen mukaan vaikka päivittäin, jotta alalletuloa helpotetaan. Eihän kukaan ole seppä syntyessään!

Mikäli kiinnostuksesi on heränyt meitä kohtaan voit myös lukea ennen hakemusta meidän yrityksen historiasta.

Tarjoamme koulutuksen, perehdyttämisen ja hyvin pitkälle kuljettajan itse haluamat työvuorot. Meillä saat valita haluatko tehdä päivä- vai yövuoroja ja haluatko pitää vaikka viikonloput vapaata. Voit myös ajaa pelkästään viikonloppuisin tai osa-aikaisesti. Kaikki työajat sovitaan kuljettajan toivomusten mukaan.

Toimimme pääasiassa Oulussa ja Pohjois-Pohjanmaalla alueella.

Hakijoilta vaadimme ajokortin, rehellisyyttä ja motivaatiota ystävälliseen asiakaspalveluun, sillä ne ovat meidän toiminnan kulmakiviä!

Hox! Hakijalla pitää olla ajokortti, joka on ollut vähintään vuoden voimassa!

Täytä alla oleva hakemus!

Ei kokemusta alasta? Ei huolta! Me koulutamme sinut huolellisesti työtehtävään!

Värtön Taksi on toiminut Oulussa jo pitkään. Tunnemme Oulun kuin omat taskumme. Mikäli sinua mietityttää, että sinulla ei olisi tarpeeksi Oulun tuntemusta, niin ei haittaa! Me Värtön Taksissa opetamme uusille työntekijöille kaiken tarpeelisen asiakaspalvelusta sekä autojen ja laitteiden toiminnasta. Vaikka asiakas on meidän palvelussamme aina ykkönen, niin työntekijämme ovat myös erittäin tärkeitä.

Palkka määräytyy sopimuksen mukaan.

Värtön Taksi Oy