Taksi oulu ennakkotilaus

Ennakkovarauksella takaat itsellesi stressittömän matkan

+35844 7008833

Tee matkastasi sujuva ja mukava ennakkotilaamalla taksi etukäteen. Vältä odottamista ja varmista luotettava kuljetus palvelumme avulla. Helppo ennakkovaraus takaa huolettoman matkan – valitse kätevä ennakkotilaus ja saavu perille vaivattomasti.

Paikallinen.
Luotettava.
Palveleva.

Taksi Oulu Ennakkotilaus

Älä anna kiireen pilata matkaasi!
Tilaamalla taksin ennakkoon voit nauttia rennosta matkasta ilman yllättäviä tilanteita. Värtön Taksi tarjoaa erinomaisia kuljetuspalveluita, joissa yhdistyvät korkea laatu ja ammattitaitoinen henkilökunta.

Suosittelemme ensisijaisesti tekemään taksin tilauksen aina ennakkoon kyydin varmistamiseksi. Tämä antaa meille aikaa tilauslomakkeen käsittelyjä varten ja välittämään tiedon kuljettajille.

Ennakkoon tilaaminen on tehtävä viimeistään kahta tuntia aikaisemmin lähtöaikaa. Kyydin varmistamiseksi samalle päivälle olevat ilta- ja yö (20:00 – 08:00) tilaukset suositellaan tekemään päivällä 08:00 – 18:00 välisenä aikana!

Taksin tilaaminen

Tilatakseen taksin voit soittaa suoraan: 044 7008833 tai vaihtoehtoisesti täyttämällä tilauslomakkeen.

Taksin tilaaminen on maksutonta!

Erityispalvelut

Meidän kautta voit tilata myös tilataksin tai vaihtoehtoisesti räätälöidyn palvelun juuri sinun tarpeille. Voimme kuljettaa kerralla useampi henkilöitä.

Muista kertoa muista eritystarpeista, kuten lastenturvaistuin!

Tilatessanne taksin ennakkoon lentokentälle. Seuraamme lennon tilannetta netistä ja kuljettajamme on vastassa teitä aulassa nimikyltin kanssa. Emme peri tästä erillistä maksua.

Tilaa paikallinen taksi!

Asiakas on aina ykkönen– valitse Värtön taksi

Erinomainen
38 arvostelut perusteella
Joka Jonne
Joka Jonne
Axel Apuli
Axel Apuli
Eemil Lehto
Eemil Lehto
Martti Vesala
Martti Vesala
nestoripastoripam
nestoripastoripam
Täydellistä palvelua!
Huippulaatu Oy
Huippulaatu Oy
Tarja Kinnunen
Tarja Kinnunen
Minna Keränen
Minna Keränen
Katriina Mäkelä
Katriina Mäkelä
Dracci Boy
Dracci Boy

ukk

Usein kysytyt kysymykset.

Me Värtön Taksi Oy kuulumme OTAXI-brändin alaisuuteen. OTAXI on Oulun ja koko Pohjois-Pohjanmaan suurin taksi brändi, joiden hinnoittelu menetelmillä olemme. Oulussa on useita eri taksifirmoja, joiden hinnat vaihtelevat.

Värtön Taksissa ja OTAXI-Brändiin kuuluvat  taksikyydin hinnasto muodostuu kuljetusta matkasta ja siihen käytetystä ajasta. Hinnastomme on nähtävissä sivuiltamme tarkemmin sekä myös aina katsottavissa automme ikkunasta ennen astuessaan autoon.

Värtön Taksin taksin ennakkotilaaminen on täysin maksutonta. Meidät voit tilata jankohdasta riippumatta 24/7. Olemme aina valmiina kuljettamaan asiakkaita haluamaansa kohteeseen!

Värtön Taksille turvallisuus ja asiakkaan tyytyväisyys ovat meille pää prioriteetteja Luotettavat ja luvalliset, nuhteettoman taustan omaavat kuljettajamme pitävät huolen, että asiakkaamme pääsevät aina turvallisesti ja varmasti määränpäähän. 

Värtön Taksilla kulkiessa voit olla varma turvallisuudesta ja korkealaatuisesta laadusta, joka takaa sinulle varman kyydin määränpäähän. Meiltä saat aina kyydin jälkeen aina kuitin matkasta!

Koronaviruspandemian aikana kuljettajat pitävät aina kasvomaskia kyydin ajan. Autossa on myös tarjolla käsidesiä. Noudatamme kaikkia viranomaisten ohjeita. Kuljettajamme pesevät aina kädet desinfiointi aineella  ja auton pintoja pyyhditään asiakkaiden jälkeen, joka tehdään useaan kertaan päivän aikana. Lisäksi myös autot puhdistetaan myös erityisen tarkasti jokaisen vuoron jälkeen.

Värtön Taksin voi myös tilata Oulun ulkopuolellekkin. Voimme tulla takseilla hyvinkin vaikeisiinkin osoitteisiin. Pyydämme kuitenkin huomioimaan, että mitä tarkemmin osoite kerrotaan, sitä varmemmin auto ja asiakas kohtaavat.

Kun taksi on tilattu, kannattaa pysyä siinä osoitteessa, johon on taksin tilannut. Taksi saattaa tulla aivan eri suunnasta, kuin mitä asiakas on ajatellut.

Värtön Taksilla kulkiessa lentokentältä keskustaan tai keskustasta lentoasemalle on aina kiinteä hinta 42€ (1-4 henk.) Tilataksilla (1-8henk.) kyyti on 48€ Se kattaa ydinkeskustan alueen  Puistokadulta Heikinkadulle, sekä Oulun torilta rautatielle. Tarkemmin hinnoittelusta voit katsoa sivuiltamme.

Mahdolliset erityistoiveet, kuten matkalle mukana tulevat sukset, isot matkatavarat tai lemmikkieläin kannattaa mainita heti puhelun alussa tai ennakkotilaus lomakkeessa viesti osiossa! Näin voimme varmistaa, että taksi on teidän tarpeiden mukainen. Räätälöidystä palvelusta voit lukea laajemmin sivuiltamme.

Kyllä, taksin voi tilata ennakkoon! 

Ennakkotilaus antaa sinulle mahdollisuuden varata taksin etukäteen haluttuun aikaan ja paikkaan. Tämä on erittäin kätevää, sillä voit suunnitella matkasi etukäteen ja varmistaa, että taksisi odottaa sinua sovitussa paikassa ja ajankohtana. Voit tehdä tilauksen helposti puhelimitse soittamalla 044 7008833 tai täyttämällä ennakkotilauslomakkeen verkkosivun kauttamme. Taksin ennakkotilaus antaa sinulle rauhan ja varmuuden matkasi sujuvuudesta ja auttaa sinua saapumaan perille ajoissa ja mukavasti. 

Kun tarvitse kuljetusta – Valitse Värtön Taksi!

Värtön Taksi Oy