Värtön Taksi rekrytoi uusia tekijöitä!

Värtön Taksi rekrytoi uusia tekijöitä!

Värtön Taksi Oy rekrytoi kahta (2) uutta tekijää taksialalle Ouluun!

Nyt sinulla on oiva mahdollisuus liittyä kasvavaan joukkoon, joka haluaa tarjota asiakkaalle aina parasta palvelua. Taksin työssä jokainen päivä on erillainen. uudet asiakkaat ja vaihtuvat maisemat on työpaikkana varmasti erityinen!

Haemme joukkoon henkilöä, joka ymmärtää asiakaspalvelun ABC, tiimipelaajan sekä positiivsen ilmapiirin omaavan henkilöä!

Värtön Taksilla pääset ajamaan korkeatasoisia autoja, joista (3kpl) on tila/inva- ja paaritaksi soveltuvia autoja sekä meillä  on mahdollisuus päästä ajamaan henkilöautoja (2kpl).

 

Koe ja opi!

Tulet oppimaan meidän tallilla taksialasta paljon, pääset oppimaan tilataksin, inva- ja paariauton käytön, osaat asiakaspalvella timanttisesti, josta on varmasti hyötyä pitkälle aikavälille! Tulet ymmärtää miten mittaristoja luetaan ja miten sen kautta voi ennakoida missä voisi olla/tulee olemaan asiakkaita.

 

OTAXI

Kaikki automme ovat OTAXI-brändin mukaiset, joten luonollisesti asiakkaita piisaa. Pohjois-suomen tunnetuin ja luotettavin brändi. Värötn Takslla on runsaasti sopimusajoja sekä me panostamme paljon markkinointiin, joten sen kautta myös asiakkaita tulee!

 

Mikäli sinulla ei ole kokemusta taksialasta, mutta olet silti kiinnostunut alasta, niin älä epäröi! ota yhteyttä jo tänään!

Hakemuksen voit tehdä: https://ouluntaksipalvelu.fi/taksinkuljettajaksi-oulu/

 

 

Värtön Taksi Oy on perustettu vuonna 2013. Tuhansien asiakkaiden ja miljoonien kilometrien jälkeen, päämäärä on aina sama. Missiona on tarjota asiakkaille aina turvallista ja laadukasta palvelua. Meille asiakas on aina ykkönen!

Jaa mediassa!

Värtön Taksi Oy