Meiltä saat haluamasi taksipalvelun vaivattomasti

+35844 7008833

Olemme täällä sinua varten joka päivä vuoden ympäri tarjoten luotettavia ja mukavia kuljetuksia. Palvelemme laajalla alueella, kattamalla Oulun ja Pohjois-Pohjanmaan alueet, jotta voimme olla avuksi juuri silloin, kun tarvitset meitä.

Paikallinen.
Luotettava.
Palveleva.

Tilaa Taksi!

Lentokenttätaksi

Räätälöity

Pakettikuljetus

Yrityksille

Kela-taksi

Värtön Taksin päätavoite on varmistaa asiakkaidemme tyytyväisyys

Olitpa sitten suuntaamassa lentokentälle, tapaamaan ystäviäsi kaupungilla tai tarvitset kuljetusta mihin tahansa muualle alueelle, meiltä löytyy ratkaisu tarpeisiisi. Älä epäröi ottaa yhteyttä, kun tarvitset luotettavaa ja ammattitaitoista taksipalvelua – meidän tehtävänämme on huolehtia matkastasi sujuvasti ja turvallisesti, milloin tahansa ja minne tahansa.

Tilaa paikallinen taksi

Asiakas on aina ykkönen– valitse Värtön taksi

Erinomainen
38 arvostelut perusteella
Joka Jonne
Joka Jonne
Axel Apuli
Axel Apuli
Eemil Lehto
Eemil Lehto
Martti Vesala
Martti Vesala
nestoripastoripam
nestoripastoripam
Täydellistä palvelua!
Huippulaatu Oy
Huippulaatu Oy
Tarja Kinnunen
Tarja Kinnunen
Minna Keränen
Minna Keränen
Katriina Mäkelä
Katriina Mäkelä
Dracci Boy
Dracci Boy

UKK

Usein kysytyt kysymykset

Alla olevasta näet useimmat kysymykset, mutta mikäli kysymykseen ei löydy vastausta niin otathan rohkeasti yhteyttä sähköpostitse: info@ouluntaksipalvelu.fi

Hukkasitko omaisuuttasi? Ei huolta! Värtön Taksissa pidämme huolta autoon jääneistä arvoesineistä, kuten puhelimista, lompakoista, avaimista jne, joten ensimäiseksi suosittelemme kysymään meiltä! (Palautamme tavarat ainoastaan mikäli tuntomerkit täsmäävät).

Meiltä voit kysellä sähköpostin kautta

Mikäli asiakkaan jääneistä tavaroista ei ajan kuluttua tule kyselyitä niin viemme arvo irtaimet Pohjois-Pohjanmaan löytötavaratoimistoon hoidettavaksi. 

Eivät käytä, hallitus on linjannut, ettei kasvomaskeja ole enään pakollista käyttää, mutta noudatamme silti jatkossa erityistä puhtautta ja jatkuvasti ylläpidemme sitä. Pesemme työvuoron jälkeen huolellisesti auton desinofiontiaineella, joka estää viruksen leviämistä.

Olemme erityisen huolellisia, jotta  asiakas saa parhaan ja turvallisen taksikyydin.  Taksissa on tarjolla asiakkaalle käsi desinfiointiainetta.

Seuraamme ja noudatamme koko ajan THL:n antamia ohjeita ja suosituksia.

Kyllä. Taksin voi tilata ennakkoon joko täyttämällä ennakkotilauslomakkeen tai soittamalla 044 700 8833. Ennakkotilaus suositellaan tehtäväksi hyvissä ajoin.

Kun tarvitset taksia aikaisin aamulla suosittelemme  tekemään ennakkotilauksen edellisenä iltana. Näin varmistamme taksin saatavuuden aamuksi.

Ennakkotilauksesta emme veloita lisämaksua!

Arkisin aloitusmaksu on 6,00€ klo (6-19) ja muina aikoina 9,50€

Kilometrimaksu 1,90€ (1-4 henk.) ja 2,40€ (5-8 henk.)

Taksimatkan hinta muodostuu kuljetusta matkasta ja siihen käytetystä ajasta.

Värtön Taksi Oy kuuluu OTAXI-brändin alaisuuteen, joten hinnat määräytyvät OTAXI-brändin mukaan, ellemme sovi asiakkaan kanssa toisin.

OTAXI-brändin hinnasto.

Asiakaspalautteen pääset tekemään TÄSTÄ

Kaikki palaute on meille ensiarvoisen tärkeää!

Kun saamme asiakkaalta palautetta tutkimme sitä ja pyrimme kehittämään palveluamme sen pohjalta. Me Värtön taksissa haluamme kehittyä jatkuvasti ja viedä asiakaspalveluamme eteenpäin.

Värtön Taksi Oy