Hyvää Yrittäjä päivää!

Hyvää Yrittäjä päivää!

Värtön Taksi Oy on perustettu vuonna 2013 palvelemaan ja kuljettamaan asiakkaita turvallisesti kohteeseen. Tässä on yrityksen alkutaival.

Värtön Taksin taksitoiminnan juuret menevät aina Oulun ensimmäisten taksien syntymiseen saakka. Perustajan äidin eno Iikka Peninkangas oli jo vossikan kuljettajana ennen autojen tuloa Oulun katukuvaan. Kun taksitoiminta autoilla käynnistettiin, Iikka oli ensimmäisten joukossa ja valitsi taksiautonsa numeroksi 16, kun se oli ollut hänen vossikkansa numero. Taksi 16 sai aloittaa Erottajan taksina ja heidän asemapaikkansa oli Oulun paras, Seurahuoneen, nykyisen kaupungintalon edustalla.

Taksi 16 onkin Värtön Taksin perustajan ensimmäinen taksi, jonka hän tosin sai oman taksikuljettajakokemuksensa kautta, eikä suvun perintönä.

Yrityksen perustajalla on vankka kokemus taksialasta siis paitsi oman kokemuksensa myös suvun kautta. Tuiran synnytyslaitokselta alkanut silloisen pienen poikalapsen ensimmäinen kyyti kotiin tulikin isoisän Pobeda-taksilla. Perustajan isän kyydissä, joka toimi myös aikoinaan taksinkuljettajana. Suvussa on ollut tai on peräti kahdeksan taksiyrittäjää, joten taksiala on tullut ikään kuin verenperintönä.

Tämä ei kuitenkaan ole syy taksitoimintaan, vaan halu työskennellä ihmisten kanssa ja antaa heille taksipalveluja, jotta he pääsevät turvallisesti ja hyvän palvelun saattelemana milloin millekin haluavat.

Nykyisin Värtön Taksilla on viisi autoa, yksi farmariautoa ja neljä tila-autoa, joka mahdollistaa paari- ja invataksipalvelut ja kahdeksan hengen kuljetukset. Tämä kuvastaa yrityksen strategiaa seurata koko ajan henkeä ja pyrkimystä olla koko ajan yhteiskunnan muutoksessa mukana. Tämän ovat havainneet myös asiakkaat, jota osoittaa koko ajan kasvanut vakioasiakkaiden joukko.

Vuosien varrella yrityksen liiketoimintaa pyritty edistämään vaihe-vaiheelta. Ensimmäisenä kehityksenä oli vuonna 2020 verkkosivun rakentaminen, jota on perutettu tarpeiden mukaan kokoajan. Samana vuonna myös perustettiin Google-yritysprofiili tili, joka nopeuttaa asiakkaita tilamaan meidän palveluita suoraan netistä. Seuraavana vuonna tulivat käyttöön käyntikortit, jonka tarkoitus on helpottaa asiakkaiden tilaamista.  Se sisältää myös kampanjan  ”seitsemäs kyyti on puoleen hintaan”. Tänä vuonna uutena kehityksenä on perheen pienimmille suunniteltuja taksi tarroja. Näiden tarkoitus on antaa myös lapsille hyvä kokemus taksimatkasta!

Kehitämme vuosi-vuodelta parempaa taksipalvelua ja emmekä voisi tehdä tätä ilman asiakkaita! Olemme erittäin kiitollisia, kun saamme tehdä sitä mistä me tykätään.

– Olemme ylpeästi Värtön Taksi! 💪

 

Jaa mediassa!

Värtön Taksi Oy